Pravá belgická hořká čokoláda s garantovaným původem v BIO kvalitě.
Díky překvapivé složitosti chutí je Papua Nová Guinea 73 nádherně zvláštní. Tato jedinečná čokoláda, založená na čistém, sušeném kakau, kombinuje pražené chutě kávy a lískových oříšků s tóny čerstvého i sušeného ovoce s náznaky černého pepře a medu.
Kakao pěstované na strmých horských stranách podél majestátní řeky Sepik jedinečně ztělesňuje vzácné vlastnosti půdy v Pacifiku. Naším cílem je zachovat čistou, přirozenou chuť kakaa z Papuy-Nové Guineje a zajistit, aby se do popředí dostala svěžest jejích lesů.
Standardní čokoláda Papua Nová Guinea má typicky ohromující kouřovou chuť. Boby se tradičně suší na dřevěném ohni, který má za následek křížovou kontaminaci kouřem a ovlivňuje jedinečné přírodní chutě přítomné v kakaových bobech.
Máte dotaz? Rádi Vám pomůžeme.
Kontaktujte násV našich Centrech pro čokoládu zkoumají experti Puratos nejnovější trendy v produkci čokolády a zároveň vyvíjejí nové koncepty, produkty, procesy a technologie.