Pravá belgická hořká čokoláda s garantovaným původem Vás svou chutí přenese do srdce tropického deštného pralesa v Peru. Smícháním bobů odrůdy Criollo a Trinitario jsme docílili lehce kyselé chuti s nádechem rozinek a sušených fíků.
Amazonie je kolébkou kakaa; její plodnost vedla k biodiverzitě kakaa, kterou dnes známe. Není proto žádným překvapením, že Peru má v historii čokolády jedinečné místo. Při výrobě čokolády, která vás vezme zpět ke kořenům historie a chuti kakaa, se spoléháme na bohaté dědictví země a tradiční odbornost našich místních peruánských farmářů.
V posledních letech se peruánští farmáři také hromadně vrátili ke svému bohatému kakaovému dědictví. Čerpají z tradic sahajících až k říši Inků a vyrábějí kakao té nejvyšší kvality. Například jejich boby jsou fermentovány v tradičních dřevěných bednách. Přesto plně přijímají nové, dodržováním přísných standardů kontroly kvality v zemi.
Máte dotaz? Rádi Vám pomůžeme.
Kontaktujte násV našich Centrech pro čokoládu zkoumají experti Puratos nejnovější trendy v produkci čokolády a zároveň vyvíjejí nové koncepty, produkty, procesy a technologie.