Fermentovaný žitný slad se používá k pečení tmavého chleba. Dodává tmavě hnědou barvu a zlepšuje chuť a aroma chleba. Používá se také k barvení nejrůznějších zdravých potravin, protože se jedná o přírodní barvivo. Žitný slad je cenným zdrojem vlákniny a neobsahuje žádné přísady ani konzervační látky. Pomáhá také zlepšit trvanlivost chleba.
Fermentovaný žitný slad se používá k pečení tmavého chleba. Dodává tmavě hnědou barvu a zlepšuje chuť a aroma chleba. Používá se také k barvení nejrůznějších zdravých potravin, protože se jedná o přírodní barvivo. Žitný slad je cenným zdrojem vlákniny a neobsahuje žádné přísady ani konzervační látky. Pomáhá také zlepšit trvanlivost chleba.
IBCC poskytují zákazníkům vybavení a nástroje pro vývoj konkrétních hotových pekárenských výrobků a pro výzkum a testování nových aplikací před zahájením výroby.
Používáme cookies, abychom vám poskytli nejlepší zkušenosti na našem webu, rozpoznali opakované návštěvy a preference a také abychom měřili a analyzovali provoz. Chcete-li se dozvědět více o cookies, včetně toho, jak je zakázat, přečtěte si naše pravidla využití cookies. Kliknutím na „Přijímám všechny cookies“ souhlasíte s použitím všech cookies.