Termostabilní stabilizátor tvarohu v sypké podobě a BIO kvalitě. Při pečení udrží tvarohovou náplň ve výrobku, zlepšuje konzistenci a strukturu náplně. Vhodný do koláčů, závinů a podobně.
Výhody pro zákazníka
snadné použití
lehká vanilková chuť
termostabilní - lze péct i mrazit, odolné při rozmrazování
Termostabilní stabilizátor tvarohu v sypké podobě a BIO kvalitě. Při pečení udrží tvarohovou náplň ve výrobku, zlepšuje konzistenci a strukturu náplně. Vhodný do koláčů, závinů a podobně.
Výhody pro zákazníka
snadné použití
lehká vanilková chuť
termostabilní - lze péct i mrazit, odolné při rozmrazování
Používáme cookies, abychom vám poskytli nejlepší zkušenosti na našem webu, rozpoznali opakované návštěvy a preference a také abychom měřili a analyzovali provoz. Chcete-li se dozvědět více o cookies, včetně toho, jak je zakázat, přečtěte si naše pravidla využití cookies. Kliknutím na „Přijímám všechny cookies“ souhlasíte s použitím všech cookies.