díky obsahu tuku odolá lépe vlhkosti než tradiční fondánová poleva
Fondánová poleva ideální k polévání větrníků, profiterolek, banánků a dalších výrobků z odpalovaného těsta. Puratop Fudge Chocolate lze také při pokojové teplotě šlehat do konzistence máslového krému a použít jako náplň nebo ke zdobení.
Výhody pro zákazníka
snadné požití - stačí pouze nahřát na vodní lázni nebo v mikrovlnné troubě
díky obsahu tuku odolá lépe vlhkosti než tradiční fondánová poleva
Fondánová poleva ideální k polévání větrníků, profiterolek, banánků a dalších výrobků z odpalovaného těsta. Puratop Fudge Chocolate lze také při pokojové teplotě šlehat do konzistence máslového krému a použít jako náplň nebo ke zdobení.
Výhody pro zákazníka
snadné požití - stačí pouze nahřát na vodní lázni nebo v mikrovlnné troubě
Používáme cookies, abychom vám poskytli nejlepší zkušenosti na našem webu, rozpoznali opakované návštěvy a preference a také abychom měřili a analyzovali provoz. Chcete-li se dozvědět více o cookies, včetně toho, jak je zakázat, přečtěte si naše pravidla využití cookies. Kliknutím na „Přijímám všechny cookies“ souhlasíte s použitím všech cookies.