S500 Acti Plus

Zlepšující přípravek pro vysokou toleranci výrobního procesu

Se 100 lety zkušeností v oblasti výroby chleba byl Puratos první společnost, která v roce 1953 uvedla na trh kompletní zlepšovač chleba - T500, v té době ve formě pasty. Neustále jsme se zabývali optimalizací našich receptur a v roce 1973 se zrodil S500 ve formě prášku.

S500 je založený na speciálním přírodním enzymu nalezeném v Antarktidě s lepší aktivitou při nižších teplotách a během fáze těsta, umožňuje pekařům neustále dosahovat skvělých výsledků, se skvělou stabilitou, znovu a znovu. S500 ACTI PLUS nabízí zlepšenou dlouhodobou čerstvost a delší trvanlivost díky našim nejnovějším technologiím, které zvyšují měkkost chleba a zpomalují proces tuhnutí a tvrdnutí.

  • přípravek založený na unikátních emulgačních a enzymatických systémech přímo vyráběných v Puratos
  • velmi rychle a v optimální míře obnovuje strukturu lepku
  • eliminuje nepříznivé vlivy (rozdílná kvalita mouky, časy a teploty kynutí apod.)

Prémiový zlepšující přípravek pro všechny druhy pečiva S500 Acti Plus zajistí zpevnění těsta, odolnost proti plísním a delší čerstvost pečiva. Podporuje vynikající vlastnosti při manipulaci s těstem, skvělou fermentační toleranci a jemnou strukturu pekařských výrobků s dobrým objemem a prodlouženou trvanlivostí.

Dávkování: 0,5 %

 

Výhody pro zákazníka

  • konstantní a prvotřídní kvalita výrobků
  • vysoká odolnost těsta
  • naprosto bezpečný výrobní proces
  • univerzální použití

Výhody pro spotřebitele

  • delší čerstvost a trvanlivost pečiva

Zobrazit celý popis

Zlepšující přípravek pro vysokou toleranci výrobního procesu

Se 100 lety zkušeností v oblasti výroby chleba byl Puratos první společnost, která v roce 1953 uvedla na trh kompletní zlepšovač chleba - T500, v té době ve formě pasty. Neustále jsme se zabývali optimalizací našich receptur a v roce 1973 se zrodil S500 ve formě prášku.

S500 je založený na speciálním přírodním enzymu nalezeném v Antarktidě s lepší aktivitou při nižších teplotách a během fáze těsta, umožňuje pekařům neustále dosahovat skvělých výsledků, se skvělou stabilitou, znovu a znovu. S500 ACTI PLUS nabízí zlepšenou dlouhodobou čerstvost a delší trvanlivost díky našim nejnovějším technologiím, které zvyšují měkkost chleba a zpomalují proces tuhnutí a tvrdnutí.

  • přípravek založený na unikátních emulgačních a enzymatických systémech přímo vyráběných v Puratos
  • velmi rychle a v optimální míře obnovuje strukturu lepku
  • eliminuje nepříznivé vlivy (rozdílná kvalita mouky, časy a teploty kynutí apod.)

Prémiový zlepšující přípravek pro všechny druhy pečiva S500 Acti Plus zajistí zpevnění těsta, odolnost proti plísním a delší čerstvost pečiva. Podporuje vynikající vlastnosti při manipulaci s těstem, skvělou fermentační toleranci a jemnou strukturu pekařských výrobků s dobrým objemem a prodlouženou trvanlivostí.

Dávkování: 0,5 %

 

Výhody pro zákazníka

  • konstantní a prvotřídní kvalita výrobků
  • vysoká odolnost těsta
  • naprosto bezpečný výrobní proces
  • univerzální použití

Výhody pro spotřebitele

  • delší čerstvost a trvanlivost pečiva

Zobrazit celý popis

Máte dotaz? Rádi Vám pomůžeme.

Kontaktujte nás

Kontaktujte nás

Kontaktujte svého obchodního zástupce Puratos.

Kontaktujte nás

Odborné centrum pro průmyslové pekárny

IBCC poskytují zákazníkům vybavení a nástroje pro vývoj konkrétních hotových pekárenských výrobků a pro výzkum a testování nových aplikací před zahájením výroby.

Objevte

Všechny služby