Zlepšující přípravek pro vysokou toleranci výrobního procesu
Se 100 lety zkušeností v oblasti výroby chleba byl Puratos první společnost, která v roce 1953 uvedla na trh kompletní zlepšovač chleba - T500, v té době ve formě pasty. Neustále jsme se zabývali optimalizací našich receptur a v roce 1973 se zrodil S500 ve formě prášku.
S500 je založený na speciálním přírodním enzymu nalezeném v Antarktidě s lepší aktivitou při nižších teplotách a během fáze těsta, umožňuje pekařům neustále dosahovat skvělých výsledků, se skvělou stabilitou, znovu a znovu. S500 ACTI PLUS nabízí zlepšenou dlouhodobou čerstvost a delší trvanlivost díky našim nejnovějším technologiím, které zvyšují měkkost chleba a zpomalují proces tuhnutí a tvrdnutí.
Máte dotaz? Rádi Vám pomůžeme.
Kontaktujte násIBCC poskytují zákazníkům vybavení a nástroje pro vývoj konkrétních hotových pekárenských výrobků a pro výzkum a testování nových aplikací před zahájením výroby.