V porovnání s jinými klíčenými zrny má oves přirozeně sladkou chuť. Tato jedinečná vlastnost Softgrain Sprouted Oat dodá Vašim výrobkům skvělý chuťový profil. Ovesná zrna klíčená v ovesném kvasu uvolňují pomalu vlhkost a přirozeně prodlužují čerstvost pečiva, kterému také dodávají atraktivní vzhled a výživovou hodnotu.
V porovnání s jinými klíčenými zrny má oves přirozeně sladkou chuť. Tato jedinečná vlastnost Softgrain Sprouted Oat dodá Vašim výrobkům skvělý chuťový profil. Ovesná zrna klíčená v ovesném kvasu uvolňují pomalu vlhkost a přirozeně prodlužují čerstvost pečiva, kterému také dodávají atraktivní vzhled a výživovou hodnotu.
IBCC poskytují zákazníkům vybavení a nástroje pro vývoj konkrétních hotových pekárenských výrobků a pro výzkum a testování nových aplikací před zahájením výroby.
Používáme cookies, abychom vám poskytli nejlepší zkušenosti na našem webu, rozpoznali opakované návštěvy a preference a také abychom měřili a analyzovali provoz. Chcete-li se dozvědět více o cookies, včetně toho, jak je zakázat, přečtěte si naše pravidla využití cookies. Kliknutím na „Přijímám všechny cookies“ souhlasíte s použitím všech cookies.