Univerzální zlepšující přípravek pro prodlouženou vláčnost a čerstvost pečiva
Na počátku zlepšujícího přípravku Soft'r Nature byla expedice do hunanského pralesa. Vědci zde objevili speciální enzym na dřevě místních stromů, který přetváří tuhý rostlinný materiál na měkké živiny, jež jiné rostliny využívají pro svůj růst. Díky tomuto specifickému enzymu jsme vyvinuli a patentovali technologii, díky které si pečivo zachovává měkkost, jemnost a čerstvost po celou dobu trvanlivosti.
Dávkování: variabilní dle receptury a požadované doby trvanlivosti (0,5 - 1,2 %)
Máte dotaz? Rádi Vám pomůžeme.
Kontaktujte násZcela nové generace enzymů byly objeveny na třech z nejúžasnějších míst na Zemi. S jejich pomocí jsme vyvinuli technologie, které používáme při výrobě inovativních produktů určených k dosažení funkcí chleba, jako je lepší krátký skus, měkkost a mnoho dalších.