Fraisier Klasik

Ingredience

pracovní metoda

Korpus
Vyšlehejte metlou všechny ingredience - 5 min. při vysoké rychlosti. Rozdělte po 160g do nerezových forem Ø 16cm a upečte při cca 160°C. Po vychladnutí prořízněte korpus na 2 stejně vysoké části a odložte stranou.

Ovocná náplň
Umístěte plát zpět do formy a položte nakrájené jahody podél okraje – viz obrázek. Na plát rozetřete 100g Topfil Finest Strawberry 70%.

Krémová náplň
Smíchejte vodu s Cremyco po dobu 5min. při střední rychlosti. Nechte 15 minut odpočinout a znovu promíchejte. Přidejte máslo a na konec zapracujte měkkou našlehanou šlehačku Whippak. TIP: přidejte 0,5% lecitinu, abyste získali ještě lepší emulzi mousse.

Dekorace
Topfil Finest Strawberry 70% Rozmixujeme ponorným mixérem na hladký krém a vmícháme Magnifier. Vzniklou hmotu rozdělíme do ráfků Ø 16cm a šokově zamrazíme. Poté vyjmeme z ráfku a položíme na povrch dortu a ozdobte čerstvými jahodami.