Fraisier Zdravější

Ingredience

pracovní metoda

Korpus
Smíchejte plochým nástavcem hnětače (lyrou) všechny ingredience 5min. při nízké rychlosti. Těsto rozprostřete na plechu do tloušťky 7mm a pečte v etážové peci 8min. při 220°C. Po vychladnutí vyřízněte kruhové pláty Ø 12 cm a zbytek odložte stranou.

Ovocná náplň
Na vyříznutý korpus naneste 150 g Topfil Finest Strawberry70% a na to položte druhý plát.

Krémová náplň
Smíchejte vodu s Cremyco po dobu 5min. při střední rychlosti. Nechte 15 minut odpočinout a znovu promíchejte. Přidejte měkké máslo a pak jemně našlehanou neslazenou šlehačku Festipak.

Želé
Zahřejte PatisFrance Starfruit Fraise až na 50 °C. Přidejte agar a dobře promíchejte. Přiveďte k varu a přidejte předem namočenou želatinu. Nalijte po 100 g do kulatých forem Ø 16 cm a nechte usadit. Vykrojte z želé vybrané tvary viz. foto a umístěte je na dortovou pásku. Umístěte ji na vnitřní stranu formyØ 16 cm a vložte piškotové pláty s náplní doprostřed. Vyplňte krémovou náplní a nechte ztuhnout.

Dekorace
Do polevy Magnifier vmícháme ochucovací pastu Classic Strawberry. Mražený dort potřete ovocnou polevou a ozdobte čerstvými jahodami.

Objevte

Související recepty