Cheesecake tyčinka

Lehká malinová cheesecake tyčinka posazená na čokoládové základně s lískooříškovou pastou a drobenkou se semínky.

Ingredience

Postup

Sušenková drobenka

Do kotlíku vložíme Tegral Kruche, nakrájený tuk Mimetic a vejce a pomalu uhněteme tužší těsto plochým nástavcem (lyrou, káčkem). Ke konci míchání přidáme směs semínek Softgrain Golden 6 CL. Těsto zabalíme do fresh fólie a necháme alespoň hodinu v chladu, lépe do druhého dne. Těsto rozdrobíme na plech a dáme péct cca 10 minut na 170°C. Podle typu pece musíme přizpůsobit dobu a teplotu pečení.


Čokoládová základna
Vychladlou drobenku rozdrtíme a smícháme s rozpuštěnou čokoládou Belcolade a pastou Hazelnuts Praline. Směs necháme lehce prochladnout, následně rozválíme mezi dvěma pečícími papíry a rozkrájíme na požadované tvary.

Cheesecake
Hotovou náplň Deli Cheesecake naplníme do formiček a dáme péct na 15 minut při 180°C. Po upečení zamrazíme, následně vyjmeme z formiček a usadíme na čokoládovou základnu.

Dohotovení
Čirý lesk Magnifier Neutra rozehřejeme. Na jednotlivé tyčinky naneseme tenkou vrstvu malinové náplně Topfil Finest a přetřeme leskem. Ozdobíme čerstvým ovocem.

Tvrzení

  • S pravou belgickou čokoládou