Formy vystříkáme odlučovacím sprejem Spraylix.
Všechny suroviny, kromě Smoobees, vymísíme do hladké hmoty při pomalé rychlosti po dobu max. 3 minut. Smoobees přidáme ke konci mísení. Těsto nadávkujeme do forem.
Bábovky pečeme při teplotě 160°C 40 – 50 minut. Dobu pečení upravíme v závislosti na velikosti použitých forem.
Vytvořte disk a několik spirál z čokolády Belcolade Selection Noir.
Vyšlehejte šlehačku Whippak, dejte ji do formiček na kuličky a zamrazte.
Přilepte 2 spirály na disk trochou temperované čokolády. Mezi ně položte 3 šlehačkové kuličky.
Změklý Cryst-O-Fil vyšlehejte, dokud nezískáte krémovou strukturu. Cukrářským sáčkem jej naneste vedle kuliček. Dokončete několika malými pusinkami z Deli Caramel.