Těsto |
|
|
|
|
|
|
|
|
Mísení |
4' pomalu - 5' rychle |
|||||||
Teplota těsta |
26-28°C |
|||||||
Zrání |
20' pokojová teplota |
|||||||
Dělení |
75g + 2x20 g |
|||||||
Předkynutí |
pokojová teplota |
|||||||
Tvarování |
|
|||||||
Kynutí |
60min 35°C, 75% |
|||||||
Dekorace před pečením |
|
|||||||
Teploty pečení °C |
220-210°C |
|||||||
Čas pečení |
17' |
Všechny suroviny se mísí dohromady. Po vymísení následuje zrání, po zrání část těsta rozválíme na tlošťku 2,5mm. Vykrojíme tvar srdce (šířka 16cm). Vedle si vyválíme z 2x20g delší rohlíky, rozpůlíme a z těchto půlek upleteme cop, který dáme na okraj připraveného srdce. Dáme kynout na cca 50min. Po nakynutí vnitřek projedeme ježkem/vydličkou. Pro lepší lesk okraj pomažeme Sunset Glaze. Zdobící špičkou v bodech vyplníme střed náplní a nakonec posypeme Smoobees Strawberry. Pečeme cca 17min na 220-210°C.