|
čokoládová |
moka |
meruňka |
malina |
jahoda |
pomeranč |
mango |
Cryst-o-fil Blanc F2 |
|
1 000 |
1 000 |
1 000 |
1 000 |
1 000 |
1 000 |
Cryst-o-fil Noir W2 |
1 000 |
|
|
|
|
|
|
Classic Moka |
|
50 |
|
|
|
|
|
Classic Apricot |
|
|
70 |
|
|
|
|
Classic Fraise |
|
|
|
80 |
|
|
|
Classic Frambois |
|
|
|
|
70 |
|
|
Classic Orange |
|
|
|
|
|
80 |
|
Classic Mangue |
|
|
|
|
|
|
90 |
rum tmavý |
|
75 |
|
|
|
|
|
rum bílý |
120 |
|
50 |
50 |
50 |
50 |
50 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Vytemperovat Cryst-o-fil na provozní teplotu (ambiente), přidat další ingredience a vyšlehat. Pro zlepšení šlehatelnosti je vhodné mírné nahřátí během šlehání. Nezpracované náplně lze opětovně použít.
V recepturách je použitý rum (alkohol), pro přípravu náplní není nezbytný, náplně fungují i bez něj, jen s ochucovací pastou nebo lze Cryst-o-fil šlehat smostatně.
Je zde použit pro ozvláštnění receptur.