Míchání |
3 min pomalu |
---|---|
Teplota těsta |
18°C |
Zrání |
30 min v chladu |
Laminace |
2x4 (16 vrstev) |
Předkynutí |
30 min |
Navážka |
70 g |
Tvarování |
Rozválejte těsto na výšku 3,5 – 4 mm A nařežte trojúhelníky o šířce 10 cm a výšce 20 cm.
|
Kynutí |
1,5 – 2 hod. |
Udělejte revoluci ve své nabídce s naším receptem na croissant na rostlinné bázi, který obsahuje inovativní ingredience, jako je Mimetic a Sunset Glaze. Nejen, že tento recept nabízí lahodnou veganskou variantu pro Vaše zákazníky, ale je také prokázáno, že má až o 50 % menší dopad na životní prostředí ve srovnání s neveganskými croissanty! Na základě oficiální analýzy LCA-PEF víme, že každých 100 tun takto vyrobených croissantů má podobný pozitivní přínos pro životní prostředí jako výsadba cca 5 000 stromů! Kontaktujte nás ještě dnes a dozvíte se více o tomto skvělém udržitelném řešení pro vaši firmu!