Vegan Croissant

Ingredience

Příprava

Míchání

3 min pomalu
4 min rychle

Teplota těsta

18°C

Zrání 

30 min v chladu

Laminace

2x4 (16 vrstev)

Předkynutí

30 min

Navážka

70 g

Tvarování

Rozválejte těsto na výšku 3,5 – 4 mm

A nařežte trojúhelníky o šířce 10 cm a výšce 20 cm.

 

Kynutí

1,5 – 2 hod.
30ºC
85% vlhkost

O tomto receptu

Udělejte revoluci ve své nabídce s naším receptem na croissant na rostlinné bázi, který obsahuje inovativní ingredience, jako je Mimetic a Sunset Glaze. Nejen, že tento recept nabízí lahodnou veganskou variantu pro Vaše zákazníky, ale je také prokázáno, že má až o 50 % menší dopad na životní prostředí ve srovnání s neveganskými croissanty! Na základě oficiální analýzy LCA-PEF víme, že každých 100 tun takto vyrobených croissantů má podobný pozitivní přínos pro životní prostředí jako výsadba cca 5 000 stromů!  Kontaktujte nás ještě dnes a dozvíte se více o tomto skvělém udržitelném řešení pro vaši firmu!

Objevte

Související recepty