Výrobek z pečené bílkové hmoty ochucené višňovou pastou pro dosažení jemného melíru.
Postup přípravy
Ovablancu a vodu vyšlehat na nejvyšších otáčkách 5 minut, po vyšlehání přidat ochucovací pastu a jemně promíchat pro dosažení efektu melíru.
Postup
Vyšlehat hmotu, na pečicí papír nastříkat zdobící trubičkou pusinky a usušit v peci při teplotě 110 °C po dobu 55 minut
Tvrzení
Vánoce
Objevte
Související recepty
Select package
Added to cart
Produkt has been added to your cart
Vítejte v Puratos
Náš web používá cookies
Používáme cookies, abychom vám poskytli nejlepší zkušenosti na našem webu, rozpoznali opakované návštěvy a preference a také abychom měřili a analyzovali provoz. Chcete-li se dozvědět více o cookies, včetně toho, jak je zakázat, přečtěte si naše pravidla využití cookies. Kliknutím na „Přijímám všechny cookies“ souhlasíte s použitím všech cookies.