U společnosti Puratos je jasné a zřejmé, že průmysloví zákazníci mají velmi odlišné potřeby od řemeslníků, stravovacích služeb a supermarketů. Proto byla zřízena Odborná centra pro průmyslové cukrářství (Industrial Patisserie Competence Centers - IPCC), která nabízejí průmyslovým cukrářům plně vybavená zkušební centra zaměřená na technologické inovace a optimalizaci procesů.
IPCC jsou umístěna v 11 zemích a zákazníkům pomáhají tím, že jim poskytují všechny zařízení a nástroje, které potřebují k posílení svého cukrářského podnikání.
Jedním z našich hlavních zaměření v IPCC je výzkum. Vždy se ujišťujeme, že jsme v souladu s nejnovějšími trendy v oblasti cukrářských výrobků a věnujeme velkou pozornost času a energii průkopnickému výzkumu v oblasti cukrářských ingrediencí, interakcí, procesů a (ve spolupráci s výrobci zařízení) technologií. Výsledkem je, že návštěvníci IPCC mají k dispozici velké množství odborných zkušeností.
V IPCC je klíčová spolupráce s našimi zákazníky. Tato sdružená odbornost umožňuje vývoj nových hotových výrobků a konceptů, objevování nových složek a zamyšlení nad tím, jak optimalizovat výrobní linky našich zákazníků. Naše nejmodernější zařízení jim také umožňují prověřit potenciální řešení v testovacím prostředí před jejich přijetím na vlastní výrobní linky.
IPCC poskytují perfektní podmínky pro trénink na průmyslové výrobní lince. Díky řadě pilotních zařízení v reálném výrobním prostředí, nabízí IPCC zákazníkům příležitost trénovat co nejúčinnějším způsobem.
IPCC jsou podporovány globálním týmem manažerů a poradců z oblasti technologie i výzkumu a vývoje, kteří jsou odborníky v oblasti průmyslových aplikací a procesů. Nejenže poskytují zákazníkům vysoký stupeň odborných znalostí na místě v IPCC, ale navštěvují také naše cukrářské zákazníky, aby zajistili podporu na jejich vlastních výrobních linkách.
Pokud byste chtěli získat více informací o IPCC, navštivte naši stránku Kontakty.