4 min. pomalu, 7 - 8 min. rychle. 15 % vody dejte bokem a přidávejte
pomalu asi v polovině druhého míchání
Teplota těsta
26 - 28°C
Zrání
1 h 30 min., 2 hodiny nechte odležet v plastové krabici vymazané
olivovým olejem a přikryté potravinovou fólií
Tvarování
Těsto vraťte na pomoučený vál a rozválejte na 2 cm vysoký plát.
Odkrajujte kusy velké 5 cm, těsto přetočte o 90° a překrojte na menší
tvary. Odkládejte na pomoučené plátno.
Kynutí
30 - 40 min. při 28°C a 80% relativní vlhkosti
Teplota pece
250°C, snižte na 230°C s parou na začátku. Před pečením těsto překlopte.
Pečení
35 min. pro kusy cca 350 g, na konci s otevřeným odtahem
Používáme cookies, abychom vám poskytli nejlepší zkušenosti na našem webu, rozpoznali opakované návštěvy a preference a také abychom měřili a analyzovali provoz. Chcete-li se dozvědět více o cookies, včetně toho, jak je zakázat, přečtěte si naše pravidla využití cookies. Kliknutím na „Přijímám všechny cookies“ souhlasíte s použitím všech cookies.