Mísení | 9 min. pomalu, 3 min. rychle. 12 % vody přidáme až na poslední 4 minuty míchání. |
---|---|
Teplota těsta | 26 - 27°C |
Zrání | 45 min. |
Dělení | 1890 g |
Předkynutí | 10 min. |
Tvarování | kulatý tvar |
Kynutí | 60 - 90 min. při 31°C a 83% relativní vlhkosti, nebo přes noc při 4°C |
Dekorace | pomoučit ozdobně naříznout |
Teplota pece | 230°C postupně snížit na 210°C, na začítku s krátkou parou |
Pečení | 45 min. |
Produkt has been added to your cart
Používáme cookies, abychom vám poskytli nejlepší zkušenosti na našem webu, rozpoznali opakované návštěvy a preference a také abychom měřili a analyzovali provoz. Chcete-li se dozvědět více o cookies, včetně toho, jak je zakázat, přečtěte si naše pravidla využití cookies. Kliknutím na „Přijímám všechny cookies“ souhlasíte s použitím všech cookies.