Citrón a levandule. Tak to je jedna z nejvoňavejších variací, kterou si můžeme představit. Svěží bylinkovo-ovocná náplň s pravou bílou belgickou čokoládou přinese vzpomínky na horké léto.
Makronky se dají péct i v horkovzdušné troubě/peci (pro hotely a restaurace) a v rotačních pecích (pro velkovýrobce), vždy je potřeba vyzkoušet konkrétní pec – teplotu a čas.
Vyzkoušejte také varianty s dalšími čokoládovými náplněmi Cryst-O-Fil a ochucovacími pastami Classic.
Vodu ohřejeme na 50 °C, nalijeme ji do kotle a přidáme směs Patis’Macaron a fialovou potravinářskou barvu. Šleháme plochým nástavcem šlehače vysokou rychlostí 4 minuty. Nastříkáme na silikonový plát a pečeme v etážové peci na plechu při teplotě 150 °C cca 20 minut s otevřenými klapkami. Korpusy makronek necháme vychladnout.
Korpusy makronek plníme cukrářským sáčkem s hladkou špičkou.