Malinová makronka s mléčnou čokoládou

Sladké maliny jsou populární příchutí napříč cukrářským portfoliem. Makronky v naší podobě spojují lehké malinové potešení s pravou belgickou čokoládou.

Ingredience

Tipy:

Makronky se dají péct i v horkovzdušné troubě/peci (pro hotely a restaurace) a v rotačních pecích (pro velkovýrobce), vždy je potřeba vyzkoušet konkrétní pec – teplotu a čas.

Vyzkoušejte také varianty s dalšími čokoládovými náplněmi Cryst-O-Fil a ochucovacími pastami Classic.

Postup

Makronkové korpusy
Vodu ohřejeme na 50 °C, nalijeme ji do kotle a přidáme směs Patis’Macaron a růžovou potravinářskou barvu. Šleháme plochým nástavcem šlehače vysokou rychlostí 4 minuty. Nastříkáme na silikonový plát a pečeme v etážové peci na plechu při teplotě 150 °C cca 20 minut s otevřenými klapkami. Korpusy makronek necháme vychladnout.

Náplň
Cryst-O-Fil Lait necháme v mikrovlnné troubě povolit na teplotu 25 °C a vymícháme metličkou. Přidáme Classic Frambois, vše důkladně rozmícháme a naplníme do cukrářského sáčku.

Dohotovení

Korpusy makronek plníme cukrářským sáčkem s hladkou špičkou.