Vrstvený dezert do skla se sladkými mandarinkami, nadýchaným piškotem máčeným v pomerančovém sirupu a šlehačkou.
Ingredience
Postup
Piškot
Do kotle navážíme vodu a vejce, přidáme směs Tegral Biscuit. Plochým nástavcem šlehače šleháme na nejvyšší rychlost cca 10 minut. Těsto je bílé nadýchané, šleháním hodně zvětší objem.
SIlikonové formy tvaru polokoulí naplníme, položíme na ně pečící papír a zatěžkáme plechem. Pečeme při teplotě 170 stupňů cca 15 minut, podle velikosti forem.
POZOR! Nutno vyzkoušet teplotu a čas pečení v každé peci!
Upečené piškoty vyjmeme z forem a necháme přes noc proschnout.
Sestavení
Na dno sklenice dáme ovocnou náplň Topfil Mandarin.
Všechny ingredience na sirup přivedeme k varu. Do sirupu máčíme piškotové polokoule a posadíme je na ovocnou vrstvu.
Zakončíme kopečkem šlehačky, do kterého zapíchneme pipetu s pomerančovým sirupem.
Používáme cookies, abychom vám poskytli nejlepší zkušenosti na našem webu, rozpoznali opakované návštěvy a preference a také abychom měřili a analyzovali provoz. Chcete-li se dozvědět více o cookies, včetně toho, jak je zakázat, přečtěte si naše pravidla využití cookies. Kliknutím na „Přijímám všechny cookies“ souhlasíte s použitím všech cookies.