Valentýnský muffin s lehkou náplní Purajogo.
Do kotle navážíme vodu, vejce a olej, přidáme Tegral Satin Creme Cake Red Velvet a krátce pomalu zamícháme plochým nástavcem hnětače. Poté přepneme na střední rychlost a za cca 5 minut vymícháme celistvé těsto. Nemícháme rychle, abychom do těsta zbytečně nevháněli vzduch.
Smícháme Purajogo s ovocnou náplní Topfil Finest Strawberry (pro jemnější konzistenci lze Topfil Finest Strawberry nejprve rozmixovat).
Plech vyložíme pečícím papírem a těsto na něj rozetřeme v rovnoměrné vrstvě.
Pečeme v etážové peci na 170°C cca 15 minut. Doba pečení se odvíjí od zvolené výšky těsta.
POZOR! Nutno vyzkoušet dobu a teplotu pečení v každé peci, v každém provozu!
Z vychladlého plátu vykrajujeme kolečka o průměru skleniček.
Do skleniček vrstvíme kolečka těsta a připravenou jahodovo-jogurtovou náplň.
Čokoládu Belcolade vytemperujeme a rozetřeme mezi dvě fólie na vrstvu tenkou cca 3 mm. Kulatým vykrajovátkem o průměru o něco širším než je sklenice vykrojíme tvoříme víčka a necháme ztuhnout.
Decofondant obarvíme na červeno a rozválíme na tenký plát, ze kterého vykrajujeme malá srdíčka.
Na každou sklenici posadíme víčko a do jeho středu umístíme srdíčko z fondánu.