Slzička čokoládová s mango náplní

INGREDIENCE

Korpus z čokoládového lineckého těsta, plněný čokoládovou tukovou náplní ochucenou mango pastou Classic Mangue potaženou tmavou polevou a zdobené plátky bílé čokolády.

Postup přípravy těsta

Ze všech surovin vymísit těsto, před zpracováním je vhodné uložit na 1 den v chladném prostoru.

Postup 

  1. Z těsta vytvarovat slzičky a upéct při teplotě 170 °C, 7 minut
  2. Čokoládová tuková náplň ochucená mango pastou Classic Mangue. Více k náplni ZDE.
  3. Plnit čerstvě připravenou náplní, slepit, povrch potáhnout tmavou polevou Coverlux Dark a dekorovat kousky Shavings White
  4. Polevu lze nahradit hořkou čokoládou Belcolade z řady Selection

Tvrzení

  • Vánoce

Objevte

Související recepty