Srdíčko čokoládové s malinovou náplní

INGREDIENCE

Korpus čokoládového lineckého těsta, plněný čokoládovou tukovou náplní ochucenou malinovou pastou Classic Frambois potaženou bílou polevou a zdobené liofylizovanými malinami.

Postup přípravy těsta

Ze všech surovin vymísit těsto, před zpracováním je vhodné uložit na 1 den v chladném prostoru.

Postup 

  1. Z těsta vytvarovat srdíčka a upéct při teplotě 170 °C, 7 minut
  2. Čokoládová tuková náplň ochucená malinovou pastou Classic Frambois. Více k náplni ZDE.
  3. plnit čerstvě připravenou náplní, slepit, povrch potáhnout bílou polevou Coverlux White a dekorovat
  4. polevu lze nahradit bílou čokoládou Belcolade z řady Selection

Tvrzení

  • Vánoce

Objevte

Související recepty