Korpus ze světlého lineckého těsta, plněný čokoládovou tukovou náplní ochucenou jahodovou pastou Classic Fraise potaženou bílou polevou a zdobené hoblinkami mléčné čokolády.
Postup přípravy těsta
Ze všech surovin vymísit těsto, před zpracováním je vhodné uložit na 1 den v chladném prostoru.
Postup
Z těsta vytvarovat zvonečky a upéct při teplotě 170 °C, 7 minut
Čokoládová tuková náplň ochucená jahodovou pastou Classic Fraise. Více k náplni ZDE.
Plnit čerstvě připravenou náplní, slepit, povrch potáhnout bílou polevou Coverlux White a dekorovat drcenými Shavings Lait
Polevu lze nahradit bílou čokoládou Belcolade z řady Selection
Tvrzení
Vánoce
Objevte
Související recepty
Select package
Added to cart
Produkt has been added to your cart
Vítejte v Puratos
Náš web používá cookies
Používáme cookies, abychom vám poskytli nejlepší zkušenosti na našem webu, rozpoznali opakované návštěvy a preference a také abychom měřili a analyzovali provoz. Chcete-li se dozvědět více o cookies, včetně toho, jak je zakázat, přečtěte si naše pravidla využití cookies. Kliknutím na „Přijímám všechny cookies“ souhlasíte s použitím všech cookies.