Pečení bez TiO2

Pečení bez TiO2

14. ledna 2022 rozhodla Evropská unie o zákazu používání TiO2 v potravinách. Po uplynutí přechodného období, od 8. srpna 2022, již nebude možné toto aditivum v potravinách používat.

S Puratos se nemusíte starat o to, kde TiO2 je a není. Máme řešení pro všechny druhy finálních výrobků. Ať už to jsou pudinky, krémy nebo polevy, pro pekaře, cukráře i čokolatiéry. Všude tam, kde je potřeba atraktivní vzhled a funkčnost, dokážeme pomoci.

Vybrané produkty bez TiO2
Ovablanca
Speciální cukrářská směs pro výrobu sněhového pečiva
Bílá čokoláda
Objevte pravou bílou čokoládu Belcolade
Cryst-o-Fil
Bílá předkrystalizovaná náplň s pravou belgickou čokoládou
Hotové náplně
Objevte hotové náplně - krémy, tvarohové a s jogurtem - pro cukrářskou i pekařskou produkci.
Sypké směsi pro náplně
Objevte sypké směsi pro náplně a stabilizátory tvarohu.
Cukrářské polevy a modelovací hmoty
Objevte ingredience pro dekorace cukrářských i pekařských výrobků
Festipak
Neslazená rostlinná šlehačka pro všestranné užití
Whippak
Luxusní slazená rostlinná šlehačka s neutrálním chuťovým profilem a velmi krémovou konzistencí
Montamix
Slazená rostlinná šlehačka s jemným vanilkovým aroma a lehkou a svěží konzistencí

Spojte se se svým nejbližším obchodním zástupcem