BIO oříškové řezy

Ingredience

Postup

Příprava korpusu

Všechny ingredience mícháme inzenzivně 8 - 12 minut. Těsto rozprostřete na pečícím papírem vyložené 2 plechy o velikosti 60x40 cm. Těsto posypte nasekanými oříšky.

Pečte při teplotě 220 - 230°C 7 - 10 minut. Doba a teplota pečení se může měnit v závislosti na konkrétní peci.


Příprava náplně

Šlehačku přiveďte k varu a přelijte jí čokoládu. Vše míchejte dokud se čokoláda nerozpustí. Nechte vychladnout v lednici alespoň 12 hodin. Po vychladnutí vyšlehejte.


Sestavení a dokončení

Vychlazený korpus pomažte džemem del vaší chuti, na něj naneste vrstvu čokoládové šlehačky a přikryjte druhým korpusem. Nechte dobře vychladit a následně nakrájejte na trojúhelníky.


Tipy

  • Zvýšením obsahu čokolády bude šlehačka pevnější.