Cheesecake KLASICKÝ

Klasický New York Cheesecake

Ingredience

Postup

Sušenková směs
Smíchejte mouku, cukr, sůl, jedlou sodu a 85 gramů mimetika na jemnou konzistenci. Následně přidejte med a vodu. Vyválejte těsto na tloušťku 3 mm, propíchejte a pečte. Po vychladnutí zpracujte a přidejte 317 gramů rozpuštěného Mimetiku. Vytvarujte spodní část cheesecake formy (např. 120 gramů pro formu o průměru 16 cm)

Náplň
Naneste Deli cheesecake přímo z kbelíku do formy.

Dekorace
Našlehejte a následně naneste podle potřeby.

Sestavení
Do předem připravené formy vložte a přitlačte sušenkovou směs, pak nechte vychladnout. Přidejte Deli cheesecake a pečte. Po upečení nechte vychladnout a nechte v lednici po dobu 24 hodin před podáním nebo zmrazením.

Objevte Výživové informace

244.78Kcal
Energie

1021.67Kj
Energie

12.52g
Tuk

7.61g
Nasycené tuky

28.3g
Uhlohydráty

18.1g
Cukry

*