Cheesecake UDRŽITELNÝ

Cheesecake z lesních borůvek a udržitelných zdrojů

Ingredience

Postup

Sušenková směs
Smíchejte mouku, cukr, sůl, jedlou sodu a 85 gramů Mimetiku do jemné konzistence. Přidejte med a vodu. Vyválejte těsto na tloušťku 3 mm, propíchejte a pečte. Po vychladnutí zpracujte na jemný prášek a přidejte 317 gramů rozpuštěného Mimetiku. Vytvarujte spodní část cheesecake formy.

Náplň
Naneste Deli cheesecake přímo z kbelíku do kroužku a pečte.

Wild Blueberry Topping
Na zapečený cheesecake přidejte Topfil.

Sestavení
Do předem připravené formy vložte a přitlačte na směs a nechte vychladnout. Přidejte Deli cheesecake a pečte. Po upečení nechte vychladnout a cheesecake nechte zrát přes noc. Před podáváním přidejte Topfil.

Příběh za udržitelným cheesecakem

Spotřebitelé po celém světě chtějí vědět více o tom, odkud jejich potraviny pocházejí a jak se vyrábí. Věří také, že jídlo vyrobené z udržitelných surovin má pozitivní dopad na životní prostředí. Proto navrhujeme použití udržitelných a také místních ingrediencí, aby váš cheesecake dostal překvapivý šmrnc!

Objevte Výživové informace

243.92Kcal
Energie

1019.65Kj
Energie

11.6g
Tuk

6.44g
Nasycené tuky

30.28g
Uhlohydráty

18.73g
Cukry

*