Do kotle navážíme všechny suroviny na korpus a pomalu zamícháme plochým nástavcem. Krátce vymícháme celistvé těsto. Mícháme pomalu, abychom do těsta zbytečně nevháněli vzduch. Těsto nalijeme na plech pokrytý pečicím papírem a roztáhneme do tenké vrstvy. Toto množství je na dva plechy 60 x 40 cm. Roztáhneme po celé ploše rovnoměrně. Pečeme při teplotě 160 stupňů cca 10 minut. Nutno vyzkoušet teplotu a čas pečení v každé peci!
Necháme lehce prochladnout a ještě vlažné pláty provlhčíme pomocí měkkého štěce ovocným pyré Starfruit. Poté potřeme tenkou vrstvou náplně Topfil. Měkký, vláčný plát nakrájíme pizza kolečkem na tenké proužky (cca 1-1,5 cm široké) přes celou délku. Opatrně stáčíme do pevných roládek, aby byl krásně vidět barevný vzor. Roládky položíme na talířky a potřeme povrch lehce nahřátým leskem Magnifier Neutra.
Na želé malinové terčíky namočíme plátky želatiny do velmi studené vody a necháme nabobtnat. Poté vymačkáme přebytečnou vodu. Nabobtnalou želatinu rozehřejeme a rozpustíme v mikrovlnce, potom vmícháme do pyré Starfruit, dobře promícháme. Nalijeme po malých dávkách do vhodné silikonové formy a necháme v zamrazit.
Na krém vložíme do kotlíku šlehačku Festipak a pyré Starfruit a najednou dohromady rychle vyšleháme balonovou metlou do krémové konzistence. Krém nastříkáme ozdobně na okraj roládek. Dozdobíme čerstvými malinami, sekanými pistáciemi. Osadíme želé malinovými terčíky.
Produkt has been added to your cart
Používáme cookies, abychom vám poskytli nejlepší zkušenosti na našem webu, rozpoznali opakované návštěvy a preference a také abychom měřili a analyzovali provoz. Chcete-li se dozvědět více o cookies, včetně toho, jak je zakázat, přečtěte si naše pravidla využití cookies. Kliknutím na „Přijímám všechny cookies“ souhlasíte s použitím všech cookies.