Všechny suroviny kromě tuku Mimetic mícháme dohromady 3 min. pomalu a 5 min. rychle. Teplota těsta - vodánku 22 - 24°C. Po vymíchání necháme vodánek 5 minut odpočinout.
Povolený Mimetic si rozválíme na 8 mm (bude lepé elastický).
Vodánek rozválíme na 8mm a Mimetic do něj zabalíme, rozválíme na 8 mm a složíme na 4.
Těsto dáme do lednice na cca 30 min., aby nám trochu povolilo a nebylo tak pružné při dalším skládání.
Po odpočinutí v lednici opět rozválíme na 8 mm, složíme na 4, opět rozválíme na 8 mm a složíme na 4 a takto připravené těsto dáme nejlépe přes noc odpočinout do lednice.
Po odležení již rozvalujeme na cca 1,8-2 mm a vytvoříme požadované tvary.
Osadíme na plechy, pomašlujeme Sunset Glaze a naplníme jablečnou náplní Topfil.
Pečeme 15 - 17 min. při 210 - 200 °C, na poslední 4 minuty otevřeme odtah.
Po upečení pro zvýraznění lesku náplň potřeme glazurou Harmony Classic Neutre.
Používáme cookies, abychom vám poskytli nejlepší zkušenosti na našem webu, rozpoznali opakované návštěvy a preference a také abychom měřili a analyzovali provoz. Chcete-li se dozvědět více o cookies, včetně toho, jak je zakázat, přečtěte si naše pravidla využití cookies. Kliknutím na „Přijímám všechny cookies“ souhlasíte s použitím všech cookies.