Listová jablíčka

Ingredience

Postup

  1. Všechny suroviny kromě tuku Mimetic mícháme dohromady 3 min. pomalu a 5 min. rychle. Teplota těsta - vodánku 22 - 24°C. Po vymíchání necháme vodánek 5 minut odpočinout.
  2. Povolený Mimetic si rozválíme na 8 mm (bude lepé elastický).
  3. Vodánek rozválíme na 8mm a Mimetic do něj zabalíme, rozválíme na 8 mm a složíme na 4.
  4. Těsto dáme do lednice na cca 30 min., aby nám trochu povolilo a nebylo tak pružné při dalším skládání.
  5. Po odpočinutí v lednici opět rozválíme na 8 mm, složíme na 4, opět rozválíme na 8 mm a složíme na 4 a takto připravené těsto dáme nejlépe přes noc odpočinout do lednice.
  6. Po odležení již rozvalujeme na cca 1,8-2 mm a vytvoříme požadované tvary.
  7. Osadíme na plechy, pomašlujeme Sunset Glaze a naplníme jablečnou náplní Topfil.
  8. Pečeme 15 - 17 min. při 210 - 200 °C, na poslední 4 minuty otevřeme odtah.
  9. Po upečení pro zvýraznění lesku náplň potřeme glazurou Harmony Classic Neutre.