Košíček Bounty

Hotové čokoládové košíčky jsou skvělým řešením pro všechny, kteří chtějí vytvářet pralinky, ale nemohou temperovat čokoládu.

Milovníci kokosu ocení variantu ve stylu populární tyčinky v hořké čokoládě.

Ingredience

Tipy:

  • Hotové košíčky uchováváme zabalené v plastových krabičkách při teplotě 16 - 20 °C. Trvanlivost je přibližně týden až dva, podle zvoleného zdobení.
  • Kombinací náplní z řady Cryst-O-Fil s pastami Classic získáme mnoho druhů velmi chutných dezertních pralinek. 

Postup

  1. Cryst-O-Fil Blanc opatrně rozpustíme  společně s rostlinnou šlehačkou Festipak a 20 g ochucující pasty Classic Coco. Procento pasty Classic můžeme upravovat podle chuti v rozmezí 3 až 10 %.
  2. Snadno vymícháme hladký tekutý krém, zbytečně nepřehříváme.
  3. Při teplotě cca 26 stupňů naléváme do košíčků.
  4. Necháme lehce zchladnout a dekorujeme strouhaným kokosem, čokoládovými hoblinami, jedlými okvětními lístky a cukrovými perlami.
  5. Necháme zcela vychladnout a můžeme podávat.