Hotové čokoládové košíčky jsou skvělým řešením pro všechny, kteří chtějí vytvářet pralinky, ale nemohou temperovat čokoládu.
Milovníci kokosu ocení variantu ve stylu populární tyčinky v hořké čokoládě.
Ingredience
Tipy:
Hotové košíčky uchováváme zabalené v plastových krabičkách při teplotě 16 - 20 °C. Trvanlivost je přibližně týden až dva, podle zvoleného zdobení.
Kombinací náplní z řady Cryst-O-Fil s pastami Classic získáme mnoho druhů velmi chutných dezertních pralinek.
Postup
Cryst-O-Fil Blanc opatrně rozpustíme společně s rostlinnou šlehačkou Festipak a 20 g ochucující pasty Classic Coco. Procento pasty Classic můžeme upravovat podle chuti v rozmezí 3 až 10 %.
Snadno vymícháme hladký tekutý krém, zbytečně nepřehříváme.
Při teplotě cca 26 stupňů naléváme do košíčků.
Necháme lehce zchladnout a dekorujeme strouhaným kokosem, čokoládovými hoblinami, jedlými okvětními lístky a cukrovými perlami.
Používáme cookies, abychom vám poskytli nejlepší zkušenosti na našem webu, rozpoznali opakované návštěvy a preference a také abychom měřili a analyzovali provoz. Chcete-li se dozvědět více o cookies, včetně toho, jak je zakázat, přečtěte si naše pravidla využití cookies. Kliknutím na „Přijímám všechny cookies“ souhlasíte s použitím všech cookies.