Višňová tartaletka s pannacottou

Osvěžující ovocná bomba se smetanovým krémem na křehké tartaletce.

Ingredience

Postup

Tartaletka
  1. Do kotlíku vložíme Tegral Kruche, nakrájený studený tuk Mimetic a vejce a pomalu uhněteme těsto.
  2. Těsto rozválejte mezi 2 pečícími papíry na tloušťku 6 mm.
  3. Nechte vychladnout v mrazáku a vykrojte skořápky tartaletek.
  4. Na střed dejte trochu ovocné náplně Topfil Finest, nechte kolem asi 1 cm.
  5. Pečte asi 18 min na 170°C

Pannacotta
  1. Smíchejte želatinu s vodou a nechte stát 15 min.
  2. Smetanu rozehřejte s náplní Topfil Finest na 90°C.
  3. Ponorným mixérem směs rozmixujte a přidejte želatinu.
  4. Naplňte do silikonových forem a dejte zamrazit.
  5. Vyjměte z forem a posaďte na tartaletku

Višně v želatině
  1. Smíchejte želatinu s vodou a nechte stát 15 min.
  2. Rozehřejte náplň Topfil Finest na 40°C .
  3. Přimíchejte želatinu a naplňte silikonové formy. Nechte zamrazit.
  4. Vyjměte z forem, posaďte na pannacottu a potřete leskem Magnifier Neutra. Ozdobte stopkou z čokolády Belcolade.

Tvrzení

  • S pravou belgickou čokoládou