Příjemný ovocný dezert tak na dvě kousnutí s ovocným středem máčený v lahodné polevě Carat.
Formičky na doughnuty vystříkáme odlučovacím sprejem Spraylix. Do kotle navážíme vodu, vejce a olej, přidáme směs Tegral Satin a krátce pomalu zamícháme plochým nástavcem hnětače. Poté přepneme na střední rychlost a za cca 5 minut vymícháme celistvé těsto. Nemícháme rychle, abychom do těsta zbytečně nevháněli vzduch.
Do připravených formiček dávkujeme těsto. Pečeme v etážové peci na 160°C cca 25 minut.
POZOR! Nutno vyzkoušet dobu a teplotu pečení v každé peci, v každém provozu!
Prochladlé tvary vyklopíme a namočíme z poloviny do rozpuštěné polevy Carat.
Lesk Magnifier Neutra rozehřejeme a potřeme jím doughnuty.
Do středu doughnutů dáme podle libosti ovocnou náplň Topfil Finest a dozdobíme čerstvým ovocem.