Ovocné pečené mini doughnuty

Příjemný ovocný dezert tak na dvě kousnutí s ovocným středem máčený v lahodné polevě Carat.

Ingredience

Postup

Příprava těsta

Formičky na doughnuty vystříkáme odlučovacím sprejem Spraylix. Do kotle navážíme vodu, vejce a olej, přidáme směs Tegral Satin a krátce pomalu zamícháme plochým nástavcem hnětače. Poté přepneme na střední rychlost a za cca 5 minut vymícháme celistvé těsto. Nemícháme rychle, abychom do těsta zbytečně nevháněli vzduch.


Pečení

Do připravených formiček dávkujeme těsto. Pečeme v etážové peci na 160°C cca 25 minut.

POZOR! Nutno vyzkoušet dobu a teplotu pečení v každé peci, v každém provozu!


Dohotovení

Prochladlé tvary vyklopíme a namočíme z poloviny do rozpuštěné polevy Carat.

Lesk Magnifier Neutra rozehřejeme a potřeme jím doughnuty.

Do středu doughnutů dáme podle libosti ovocnou náplň Topfil Finest a dozdobíme čerstvým ovocem.


Tipy

  • Tyto výrobky lze bez ovocné dekorace šokově zamrazit.
  • Tyto výrobky lze péci také v rotační peci či v konvektomatu.