Formu vystříkáme odlučovacím olejem Spraylix. Do jednoho kotle navážíme vodu, vejce a olej, přidáme Tegral Satin Creme Cake Red Velvet a krátce pomalu zamícháme plochým nástavcem hnětače. Poté přepneme na střední rychlost a za cca 5 minut vymícháme celistvé těsto. Nemícháme rychle, abychom do těsta zbytečně nevháněli vzduch.
Smícháme Purajogo s Topfil Finest Strawberry.
Do připravených forem dávkujeme 700 g červeného těsta. Cukrářský sáček s hladkou trubičkou naplníme náplní a vstřikujeme rovnoměrně po celém obvodu těsně pod povrch těsta v deseti bodech po 20 g, podobně jako náplň do muffinů. Náplň musí zůstat překryta slabou vrstvou těsta.
Pečeme v etážové peci na 170°C cca 55 minut.
POZOR! Nutno vyzkoušet dobu a teplotu pečení v každé peci, v každém provozu!