Červená bábovka s Purajogo

Ingredience

Postup

Příprava těsta a náplně

Formu vystříkáme odlučovacím olejem Spraylix. Do jednoho kotle navážíme vodu, vejce a olej, přidáme Tegral Satin Creme Cake Red Velvet a krátce pomalu zamícháme plochým nástavcem hnětače. Poté přepneme na střední rychlost a za cca 5 minut vymícháme celistvé těsto. Nemícháme rychle, abychom do těsta zbytečně nevháněli vzduch.

Smícháme Purajogo s Topfil Finest Strawberry.


Pečení

Do připravených forem dávkujeme 700 g červeného těsta. Cukrářský sáček s hladkou trubičkou naplníme náplní a vstřikujeme rovnoměrně po celém obvodu těsně pod povrch těsta v deseti bodech po 20 g, podobně jako náplň do muffinů. Náplň musí zůstat překryta slabou vrstvou těsta.

Pečeme v etážové peci na 170°C cca 55 minut.

POZOR! Nutno vyzkoušet dobu a teplotu pečení v každé peci, v každém provozu!


Tipy

  • Tyto výrobky lze šokově zamrazit.
  • Tyto výrobky lze péci také v rotační peci či v konvektomatu.
  • Bábovky lze vyrobit libovolnou kombinací kompletních suchých cukrářských směsí Tegral Satin a ovocných náplní Topfil/Topfil Finest.