Kokosová bábovka

Ingredience

Postup

Příprava těsta

Všechny suroviny vymísíme do hladké hmoty při pomalé rychlosti po dobu max. 3 minut.


Pečení

Na vnitřní část bábovkových forem nastříkáme olej Spraylix.
Do forem nadávkujeme hmotu. Dávku přizpůsobíme velikosti forem.
Bábovky pečeme při teplotě 160°C 40 – 50 minut.
Dobu pečení upravujeme v závislosti na velikosti použitých forem.

POZOR! Nutno vyzkoušet dobu a teplotu pečení v každé peci, v každém provozu!


Dohotovení

Prochladlé bábovky vyklopíme z forem a posypeme nevlhnoucím cukrem Suesser Schnee.


Tipy

  • Chceme-li luxusnější variantu kokosové bábovky, můžeme před koncem mísení přidat 125 g hořké pečné čokolády Belcolade Selection Noir K10
  • Tyto výrobky lze šokově zamrazit.