Višňová bublanina

Ingredience

Postup

Příprava těsta
Do kotle navážíme vodu, vejce a olej, přidáme Tegral Satin Natur a krátce pomalu zamícháme plochým nástavcem hnětače. Poté přepneme na střední rychlost a za cca 5 minut vymícháme celistvé těsto. Nemícháme rychle, abychom do těsta zbytečně nevháněli vzduch.

Pečení

Na plech ro rozměru 40x60 cm rozetřeme rovnoměrně dávku těsta. Náplň Topfil Finest Cherry 70 % dávkujeme rovnoměrně na těsto pomocí lžičky nebo cukrářského sáčku s širokou špičkou.

Pečeme v etážové peci na 170 stupňů cca 30 minut. Pečením vystoupí těsto nad náplň.

POZOR! Nutno vyzkoušet dobu a teplotu pečení v každé peci, v každém provozu!

Vychlazenou bublaninu nakrájíme na porce. Koláč je velice jemný, proto je vhodné krájení na menší porce.


Tipy

  • Tyto výrobky lze šokově zamrazit.
  • Tyto výrobky lze péci také v rotační peci či v konvektomatu.
  • Na náplň lze použít také další z ovocných náplní Topfil.