Klasický odpalovaný zákusek v zimní lyžařské podobě.
Čepice: rozetřete trochu temperované hořké čokolády na fólii a otočte kolem trubičky, abyste získali prsten o průměru 4 cm.
Šála: obarvěte trochu fondánu Decofondant, rozválejte na 2 mm mezi dvěma fóliemi a nastříhejte několik pruhů, konec přitlačte vidličkou.
Lyže: přilepte (nastříkáním vody) fólii o velikosti 10x20 cm na čistý tác. Nakapejte několik kapek temperované tmavé čokolády a zvedněte tác, aby kapka odtekla dolů. Než čokoláda ztuhne, zvedněte konec hrany fólie, abyste získali křivku lyže.
Oči a nos: použijte hořkou a bílou čokoládu.
Umístěte dva pruhy fondánu na horní část kuličky pro šátek. Potom na něj položte prsten čokolády a na čepici do něj nastříkejte našlehaný Whippak. Přilepte oči na prsten a také nos. Na spodní část umístěte čokoládové lyže.
Receptura je ilustrační a je potřeba ji přizpůsobit každému provozu zvlášť. Využijte pomoci našich technologů!